Tom Brown – A Nő és a Férfi

és a Férfi. Ez az értekezés nem új, abban az értelemben, hogy már számos tanulmány született arról, hogy hogyan kellene együtt élni Férfi és Nő közösségként.

A legtöbb tanulmány a hibákból indul ki, azok kezeléséről, és a lehetséges megoldásokról. Mi most megpróbáljuk az alapoktól tisztába tenni ezt a folyamatot, megmutatva ezáltal, hogy hibákat el lehet kerülni, és lehet jól is csinálni.

Figyelmeztetés!
Ha olvasás közben magadra ismersz, a helyzetedre, a szituációkra, akkor az kizárólag a véletlen műve lehet. A könyv számos olyan állítást tesz, ami nem mindenkire igaz, nem általánosít, ám ezek mindegyike megfigyelhető jelenség.

A férfi és a nő kapcsolata mindenki számára örök rejtélynek tűnik. Régen sem volt könnyű vagy egyszerű, de az elmúlt néhány évtized még az eddigieknél is jobban megnehezíti a helyzetet.

Volt idő, amikor még az udvarlás jelentette azt a folyamatot, ami segített egy nő vagy egy férfi számára, hogy megismerhesse a másik felet. Ez az esetek többségében sikeresnek volt mondható.

Ám a mai „rohanó világban” erre a legtöbb esetben nincs idő, és kiveszett az a tapasztalat is, ami a párválasztást segíthetné. Ezért sokszor elkapkodott a választás, nincs elég idő arra, hogy valódi ismertséget alapozzunk meg, és valljuk be, az elhamarkodott döntésnek sok esetben gazdasági oka is van.

A szakértői tanácsokat egy kicsit félretéve, igyekszünk realista nézeteket megosztani veletek, megpróbáljuk lerántani a leplet azokról a dolgokról, amik a problémák valódi forrásai lehetnek.

Szóval, szeretnénk inkább olyan megoldást kínálni, ami már másoknak is bevált. Ez az a pont, ahol szeretnénk téged is bevonni a programba, ha volt vagy van olyan párkapcsolati problémád, amire használhat megoldásod is van, akkor oszd meg velünk, illetve, ha valamely problémára adott kezelés nem volt hatásos, akkor ezt is osszátok meg velünk, hátha pont ez segít másoknak.

Magyarországon kiadja a Platinum Kiadó.
Felelős kiadó a Platinum Kiadó ügyvezetője.

Bármilyen engedély nélküli másolás, fordítás, sokszorosítás, importálás vagy terjesztés, egészben vagy részben, bármilyen formában – beleértve az elektronikus másolást, tárolást vagy továbbítást – az ide vonatkozó törvények megsértése.

www.platinumkiado.com
PLATINUM kiadó

Szerző

Tom Brown

Kiadó

Platinum Kiadó

Formátum

EPUB, MOBI, AZW3

Oldalszám

32

Olvasói vélemények

Még senki nem írt véleményt

Legyél te az első, aki véleményt ír erről a könyvről: “Tom Brown – A Nő és a Férfi”

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. A kötelező mezők csillaggal vannak megjelölve.

Információk a szerzőről

  • A könyvesbolt neve: Tom Brown
  • Szerző: Tom Brown
  • Cím: 1200 Vienna
  • Még nem található értékelés!
- 50%
ÚJ
TIPP

Tom Brown – Mindened Elveszíted | E-könyv

Szerző: Tom Brown Original price was: 1999 Ft.Current price is: 999 Ft.

Termékgarancia

Elektronikus, letölthető könyvek esetében nincs termékgarancia, ezek a termékek nem avulnak el, nem sérülnek, és nem veszítenek a minőségéből.

Digitális adattartalom, digitális értékesítés

Szolgáltató digitális adattartalmakat, azaz digitális formában előállított vagy átnyújtott adatot (többek között, de nem kizárólagosan: e-könyv, a továbbiakban: ‘digitális adattartalom’) értékesít a weboldalon keresztül. Jelen pontban foglalt értékesítés esetén a digitális adattartalom értékesítésére nem tárgyi adathordozón kerül sor. Az Ügyfél a megrendelés leadásával tudomásul veszi, hogy digitális adattartalom értékesítése esetén, fizikai termék (nyomtatott könyv) nem kerül a részére átadásra.

Digitális adattartalom megrendelése és a vételár kifizetése esetén az Ügyfél az általa megadott email címre egy általa felhasználható kódot kap, amelynek felhasználásával az emailben megadott linken keresztül vagy Önmagában a kóddal tudja a digitális adattartalmat letölteni, vagy aktiválni. Ügyfél tudomásul veszi azt, hogy ilyen esetben a digitális adattartalom letöltése, aktiválása, illetve maga a cselekmény, amellyel a megrendelt digitális adattartalmat használni tudja külső  eszközön (e-book, e-könyv) történik, amelyhez internetelérés vagy speciális eszköz szükséges vagy lehet szükséges. Ügyfél tudomásul veszi és elfogadja, hogy a kód a Rendelések oldalon is elérhetővé válik, amely belépést követően tekinthető meg.

Digitális adattartalom vásárlása esetén a vételár megfizetése csak és kizárólag előre fizetéssel történhet.

Ügyfél tudomásul veszi, hogy a digitális adattartalom letöltéséhez/aktiválásához szükséges kód a sikeres fizetést követően lesz elérhető a részére. Ez az adott sikeres tranzakciótól függően pár percet, de akár néhány órát is igénybe vehet. Szolgáltató törekszik arra, hogy a teljesítés minden esetben még a tranzakció napján megtörténjen.

A fogyasztó és a szolgáltatás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § (1) bekezdésének m) pontja alapján a nem tárgyi adathordozón nyújtott adattartalom tekintetében az Ügyfél nem gyakorolhatja elállási jogát, ha a vállalkozás a fogyasztó kifejezett, előzetes belegyezésével kezdte meg a teljesítést és az Ügyfél e beleegyezésével egyidejűleg nyilatkozott annak tudomásulvételéről, hogy a teljesítést megkezdését követően elveszíti a Korm. rendelet 20. § -ban részletezett elállási jogát. Ügyfél tudomásul veszi, hogy a Megrendelés leadása és a termék vételárának kifizetése előzetes beleegyezésének minősül, ugyanis a megrendelési folyamat során erről folyamatosan tájékoztatást kap. Ügyfél tudomásul veszi azt is, hogy ezt követően a Korm. rendeletben meghatározott 14 napos elállási jog nem illet meg.

Ügyfél tudomásul veszi, hogy a jelen ÁSZF-ben foglalt jótállási és vagy kellékszavatossági szabályokat a digitális adattartalom speciális jellegének megfelelően kell értelmezni.

Tom Brown – A Nő és a Fé...

999 Ft