Tom Brown – Mindened Elveszíted

A történet főhőse, egy 18 éves nő, Katie Carter, (Catherine Carter) aki a egyedül él, és van egy különös perverzója, amit nagy titokban tart, amit nem szeretné, ha kitudódna róla, mert már szeretne igazi párkapcsolatot találni, és ez nem igazán jó ómen egy új kezdéshez. Katie élvezi, ha kikötözve megalázzák bántalmazzák, és fájdalmat okoznak neki, ám ha végre találna valakit, akivel kapcsolatot alakíthat ki, akkor erről le kell mondania, ám addig kiélvezi amennyire csak lehet.

Van egy ember, Colorado Springsben, akivel kiélheti ezt a szenvedélyét, és akihez hetente egy alkalommal elautózik. Ez az ember Dr. David Turner, aki valaha orvos volt, ám bevonták az engedélyét, és ezért nem praktizálhat többé. Jelenleg nők kívánságait teljesíti, még ha azok szokatlanok, vagy akár perverzek. Katie telefonon bejelentkezik nála, és a továbbiakban heti egy alkalommal elmegy hozzá, és végre kielégülést lel.

Egy alkalommal valami közbe jött Davidnek, ezért úgy dönt, hogy a közeli parkban eltölt egy kis időt, hátha előkerül. Amig várakozik találkozik egy fiúval, – Steve-vel, aki a helyi gyorsétkezde alkalmazottja, akinél esténként vacsorát rendel, – aki kedves, aranyos, próbál vele barátságosan társalogni.

Egy idő után egyre inkább elkezd vonzódni a fiúhoz, és ezért sorra mondja le a kezeléseket, majd úgy dönt, hogy végleg meg is szünteti a találkozókat Dr. Turnerrel.

Egy alkalommal David meglátja őket, és szörnyű haragra gerjed. Előtörnek belőle azok a hajlamok, amik eleve arra késztették, hogy a fiatal nőket megalázza, és bántalmazza, ám most már nem a szenvedély szól belőle, hanem a harag, a düh, és az a tény, hogy „beleszeret” a lányba, és nem engedi, hogy másé legyen, ha az övé nem lehet. Elhatározza, hogy nem engedi el a lányt, inkább megtanítja neki, mi is az a valódi szenvedés.

Amikor Katie eltűnik, Steve elkezdi őt keresni, nyomozást indít egymaga, hogy megtalálja a kedvesét. Nem sokkal később Steve rá is lel, de akkor már késő, nem tudja őt megmenteni. Steve a barátait is beavatja a tervébe, aminek a lényege, hogy megmenti a lányt, de a dolog balul sül el, és ahelyett, hogy megmentené, ő maga is a pszichopata fogságába esik. Ekkor döbben rá, hogy talán már ő sem menekülhet.

Szerzői oldal: mindenedelveszited.hu

Szerző

Tom Brown

Kiadó

Platinum Kiadó

Oldalszám

326

Formátum

AZW3, EPUB, MOBI

1 velemény: Tom Brown – Mindened Elveszíted | E-könyv

  1. Tamás

    Én még megjelenés előtt elolvashsttam a könyvet, ami az elejétől a végéig tele van izgalommal, borzongással, néha megrémít, időnként a hideg futkosott a hátamon. Végig lebilincselő, és amikor már azt gonldolom, hogy nem bírom tovább idegekkel, akkor sem vagyok képes letenni, mert magával ragad az események sorozata.
    Mindenkinek ajánlom, aki szereti az izgalmakat, és nem retten meg egy kis durvaságtól.

Írd le te is a véleményed

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. A kötelező mezők csillaggal vannak megjelölve.

Információk a szerzőről

  • A könyvesbolt neve: Tom Brown
  • Szerző: Tom Brown
  • Cím: 1200 Vienna
  • Még nem található értékelés!

Termékgarancia

Elektronikus, letölthető könyvek esetében nincs termékgarancia, ezek a termékek nem avulnak el, nem sérülnek, és nem veszítenek a minőségéből.

Digitális adattartalom, digitális értékesítés

Szolgáltató digitális adattartalmakat, azaz digitális formában előállított vagy átnyújtott adatot (többek között, de nem kizárólagosan: e-könyv, a továbbiakban: ‘digitális adattartalom’) értékesít a weboldalon keresztül. Jelen pontban foglalt értékesítés esetén a digitális adattartalom értékesítésére nem tárgyi adathordozón kerül sor. Az Ügyfél a megrendelés leadásával tudomásul veszi, hogy digitális adattartalom értékesítése esetén, fizikai termék (nyomtatott könyv) nem kerül a részére átadásra.

Digitális adattartalom megrendelése és a vételár kifizetése esetén az Ügyfél az általa megadott email címre egy általa felhasználható kódot kap, amelynek felhasználásával az emailben megadott linken keresztül vagy Önmagában a kóddal tudja a digitális adattartalmat letölteni, vagy aktiválni. Ügyfél tudomásul veszi azt, hogy ilyen esetben a digitális adattartalom letöltése, aktiválása, illetve maga a cselekmény, amellyel a megrendelt digitális adattartalmat használni tudja külső  eszközön (e-book, e-könyv) történik, amelyhez internetelérés vagy speciális eszköz szükséges vagy lehet szükséges. Ügyfél tudomásul veszi és elfogadja, hogy a kód a Rendelések oldalon is elérhetővé válik, amely belépést követően tekinthető meg.

Digitális adattartalom vásárlása esetén a vételár megfizetése csak és kizárólag előre fizetéssel történhet.

Ügyfél tudomásul veszi, hogy a digitális adattartalom letöltéséhez/aktiválásához szükséges kód a sikeres fizetést követően lesz elérhető a részére. Ez az adott sikeres tranzakciótól függően pár percet, de akár néhány órát is igénybe vehet. Szolgáltató törekszik arra, hogy a teljesítés minden esetben még a tranzakció napján megtörténjen.

A fogyasztó és a szolgáltatás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § (1) bekezdésének m) pontja alapján a nem tárgyi adathordozón nyújtott adattartalom tekintetében az Ügyfél nem gyakorolhatja elállási jogát, ha a vállalkozás a fogyasztó kifejezett, előzetes belegyezésével kezdte meg a teljesítést és az Ügyfél e beleegyezésével egyidejűleg nyilatkozott annak tudomásulvételéről, hogy a teljesítést megkezdését követően elveszíti a Korm. rendelet 20. § -ban részletezett elállási jogát. Ügyfél tudomásul veszi, hogy a Megrendelés leadása és a termék vételárának kifizetése előzetes beleegyezésének minősül, ugyanis a megrendelési folyamat során erről folyamatosan tájékoztatást kap. Ügyfél tudomásul veszi azt is, hogy ezt követően a Korm. rendeletben meghatározott 14 napos elállási jog nem illet meg.

Ügyfél tudomásul veszi, hogy a jelen ÁSZF-ben foglalt jótállási és vagy kellékszavatossági szabályokat a digitális adattartalom speciális jellegének megfelelően kell értelmezni.

Tom Brown – Mindened Elv...

Original price was: 1999 Ft.Current price is: 999 Ft.